tiistai 6. elokuuta 2013

Valmistautumista tulevaan Mikkelin 80-vuotis cc-kisaan

Ajokausi kun tuli alotettua hyvillä pannuilla ja sen seurauksena treenit yms. on jäänyt aika vähälle. Polkupyörällä on tullut vähän ajettua ja maastopyörällä kanssa. Ei paljoa mutta pikkasen kumminkin. Melkein samassa kunnossa tuota on kuin viime syksynä, kun fillarointihommat lopetti.
Lanko tuossa pari viikkoa sitten yllytti lähtemään Kiteelle ajamaan ja pienen pohdinnan jälkeen sitten uskaltauduin pakkaamaan pyörän kärryyn. Suuri pelko siitä, että ranne ei kestä vieläkään ajamista.

Pienten sattumusten kautta Kiteellä(rata kiinni) ajaminen muuttukin Sulkavalle(hiljainen päivä) ja siitä lopullisesti Joensuuhun. Sielä olikin sitten helle, pehmeä hiekka ja "älyttömän" pattinen rata vastassa. Ei muuta kuin ajamaan ja toteamaan, että ranne kestää ajoa! Rata kyllä söi ukkoa aika urakalla ja ajoseuralaisena olevan pelastusalan maratoonarin kasvoilta näky kanssa, että kunnolle ottaa. Hyvä niin sillä itellä oli kunto aivan arvoitus.

Samalla reissulla tuli kyllä todettua, että pyörän iskarit on kyllä todella säädön tarpeessa. Patikossa pyörä jakaa aika mahottomasti ja mutkia ajaessa ohjaus haukkailee huomattavasti. Mietin sitä, että pyörän asento on hieman nenällään oleva. Mutkaan mennessä sitten asento muuttuu vielä etupainoisemmaksi jonka vuoksi ohjaus haukkaa sitten ihan mahdottomasti välillä. Sielä olikin ajot tehty ja hikeä virratettu.

Heti parin päivän päästä olikin käytävä ajamassa kanssa uudessa paikassa. Semmonen paikallinen monttu missä oli vähän polkua ja hiekkaa... Pehmeää hiekkaa. Kyllä meinas tunkea jo pehmeetä hiekkaa joka reiästä pihalle :) Sielä vähän polkua ja pehmeitä hiekkamutkia kurvaillessa tuli ajeltua reilu puoli tankkia putkeen. Alkoi tulla fiilis siitä, että varmaan Mikkelin CC-kisaan kehtaa ilmoittautua ja samana iltana ilmottautuminen sisään.

Kisaan onkin sitten valmistauduttu mökillä oikein huolella. Pikkasen puutöitä, puuceen tyhjennystä ja muuta nikkarointia. Nesteytys on hoidettu valkoviinillä ja karpalo lonkerolla alkuviikko. Nyt vaihdetaan se lidlin kivennäisveteen ja hengitysharjoituksena on puhallettu krokotiili uimapatja täyteen mittaan. Välistä hieman kissan syöttämistä ja ulkoilutusta. Hieman verryttelyä Saimaan lämpösessä vedessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti