torstai 12. tammikuuta 2012

Ensimmäinen...

Morjens,

Tässä oliskin nopeasti ensimmäinen päivitys pieneen blogi kirjoitteluun. Lyhyesti mistä lähti ja minne on tässä päätynyt...

Historiassa on tullut omistettua 125kx, 250egs, 250sx ja 450sxf. Kesällä 450sxf sai lähteä, kun se pyörä ei tuntunut omalle oikein mitenkään. Jäärata ja supermoto oli ihan hauskaa sillä, mutta pikku jutut vei innostusta sen pyörän kanssa. Talouteen jäi 250sx ja sillä ajeltiin kesä... Mutta eihän sekään enään maistunut niin hyvälle, kun ajellessa alkoi miettimään muita asioita. Reippa kuukausi sitten ajatus endurosta alkoi kyteä(monipuolinen halpa harraste vehe, enska ja crosscountry kisoihin). Nopea tsiigaus nettimotoon ja vaihtotarjousta menemään, parissa päivässä sitten kävin ostamassa ktm 250sx:n tilalle tämmösen:


Kuutiot kasvoi 250cc => 300cc ja viimeisimmästä endurosta onkin aikaa jo 3-4 vuotta. Piikkiäkin teki mieli mutta kyllä iso 2t on hieno. Ekan kerran kävin ajaan liukkaassa kelissä marraskuun lopulla. Kyllä pauhaa ja metässä menee naurettavan helposti mitä vertaa vanhaan crossiin. Mikä hauskinta niin tuntuu keula ja alusta muutenkin pelaavan paremmin kuin vanhassa pyörässä ja crossiradalla varmaan kierrosajasta lähti 10s pois vaikka enduro onkin.

Viime viikonloppuna kävin ekaa kertaa ikinä ajamassa lumella enskapiikeillä ja olihan se hauskaa. Kohtuu haastavaa vain, kun ei nämä jalat ole kovin pitkät minulla... Spooria mennään puskemalla ja kokoajan meinaa kaatua sisämutkan puolelle. Vielä säästyi kaatumisilta vaikka paristi puuhun meinasikin ajaa.

Pelolla miettii mitä Hyvinkäällä käy, kun elämän ensimmäinen endurokisa c-avoimessa odottaa sielä. Toivottavasti tässä kerkeisi pari kertaa käydä ajamassakin ennen sitä, kun joutunut sairastelemaan aika paljon ja ei ole päässyt punttitreeniä ja muuta kuntoilua paljoa harrastamaan.

Tässä näin nopeasti pieni päivitys uuteen blogiin ja joku ilta hieman lisää kerrontaa. Mahdollisesti ensi viikonlopun ajomeinigeistä, kun pojatkin alkaa aukomaan jäärataa.

ps. Käykää tsekkaan videot(laskuvarjohyppyä, jäärataa, supermotoa ja crossia) youtubesta, sinne pääsee tästä: Youtube *klik*

t. Willik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti