perjantai 9. toukokuuta 2014

Koeajoja

Piti käydä koeajeluilla, kun niitä kerrankin tarjottiin! Melkomoiseksi kikkailuksi tuo meni, varsinkin mt-09 kohdalla. Olin menossa koeajamaan r1:stä mutta sitähän ei ollut joten piti ottaa rivistä jotain muuta.  Myyjä suositteli kokeileen mt-09
Ei muuta kuin pyörä tulille ja sekoilemaan tehokarttojen suhteen. A-asento ainakin tuntui tehokkaimmalle, kun sen siihen sai laitettua. Kaasusta tuli kyllä ärsyttävän nykivä mutta täyskaasulla nykivyys ei paljoa tunnu :)
Heti ensimmäinen kiihytys ja tuntui, että vetääpäs hyvin keskeltä ja alhaalta. Moottorin soundi oli hyvä mutta vakioputkella tapettu täysin. 80kmh vauhista kakkosella kaasun avauksella sai keulan nousemaan ilmaan ja sillähän sitä tulikin leikittyä seuraavat 7km. Pienen risteyksen jälkeen kostealla asvaltilla 1-vaihteella täyskaasu kiihytys ja pito irtosi. Sitten menikin pikku sudituksia tehden loppu koeajo :D Hauska peli mutta vähän tyypillinen yamaha. Ulkonäkö aika huono, ajoasento kuin endurossa, vaijerikytkimeen ei paluuta ja melko tyypillinen yamaha. En vain tykänny. Moottori oli kyllä mukava. Sitten kävinkin kokeileen tonnista gixxeriä ja ja jotain kustomia. Ne ei nyt ihme fiboja aiheuttanut.

Toinen koeajo reissu olikin sitten triumphin street triple r:llä. Kivasti veti ja hyvä ajoasento yms. Vaijerikytkin nyt oli vähän huono taas ja, että tehoa olis saanu olla +40hp kauttaaltaan lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti