tiistai 7. toukokuuta 2013

Penkkipunnerrus 151

Honda kävi penkissä, ei kovin positiivisessa penkissä. Vähän jopa tiukassa, että ei tulos kovin kummoiseksi muodostunut.

Road Rats:ien penkki oli Mikkelin Rantakoneella ajokauden avauksessa. Aamuohjelmaan oli heti järjestettävä klo.09sataa penkkisessio. Edellä oli gen1 hayabusa, 163hp. Sen jälkeen old school v-max josta leipo pihalle 113hp.
Sitten olikin oman pyörän vuoro ja pienen vinoilun jälkeen mm. bomber-pyörästä ja että honkkelissa on jopa moottoripyörän äänet, saatiin se sidottua penkkiin kiinni. Tulos oli hieman masentava 151hp. Varsinkin sen jälkeen, kun crossplane koneinen R1 pisti pöytään 166hp, -09 10r 171hp ja 1400zzr 174hp. Parikytä heppaa vähemmän ku jawan 10r:ssä. Voi prkl.
Sitten olikin jo kiire lähteä eteenpäin jatkamaan matkaa kohti kotikuntia ja suuria valoja. Liikkeen pihasta lähtiessäni kiihdytin ja sneppasin kytkintä ja takarengas siitä lähtikin jouhevasti matkustamaan nopeammin mitä eturengas. Sen jälkeen totesinkin kypärässä pienen hymyn kanssa:"eiköhän tämä 151hp ole ihan riittävästi".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti